Frakt og levering

Støttede fraktmetoder

Leverandører kan velge mellom åtte ekspressfraktalternativer: TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, Kina Post, Hongkong Post og S.F. Express.

Siden fraktmetoder er satt opp av leverandørene, blir du bedt om å ta direkte kontakt med leverandøren for å få mer informasjon om frakt. For å kontakte leverandøren, kan du gå til produktinformasjonssiden eller shoppe og klikke på «Kontakt nå» for å sende en melding. Du kan også klikke Chat nå! å chatte i sanntid med leverandører som er online ved hjelp av vår lynmeldingstjeneste, TradeManager.

Toll og import avgifter

Bestillinger må kanskje gå igjennom tollen i Norge.

Vennligst sjekk om din bestilling vil medføre ekstra importavgifter, skatter eller andre tollrelaterte kostnader. i Norge, så er det tollfritt, så lenge bestillingen er under 350,- med frakt.
Importavgifter, skatter eller andre tollavgifter vil bli samlet inn av fraktselskapet ved levering.
Leverandører er ikke ansvarlig for forsinkelser som skyldes tollvesenet.
Ekstra kostnader eller forsinkelser kan oppstå i løpet av internasjonal handel. Vi håper at du ikke bruker importkostnader eller tollklareringsforsinkelser som en grunn for å be om refusjon eller forlater negative tilbakemeldinger, da dette tross alt ikke er leverandørens feil.

Frakt kostnad

Alle budtjenester og fraktavgifter er satt opp av leverandører. Leverandører kan velge mellom åtte ekspressfraktalternativer: TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, Kina Post, Hongkong Post og S.F. Express. Porto blir automatisk beregnet på grunnlag av vekt, størrelse og volum.

Hvis du føler at frakten er for høy for en vare du ønsker å bestille, kan du ta kontakt med leverandøren om fraktkostnader, det kan hende de har andre alternativer.

Dersom leverandøren går med på å endre leveringskostnad, kan beløpet endres før betaling av leverandør. Eller du kan også velge alternative fraktmetoder for å redusere fraktkostnaden.

Leveringstid

Foreløpig leverandører kan velge mellom åtte ekspressfraktalternativer: TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, Kina Post, Hongkong Post og S.F. Express.

I tillegg varierer leveringstiden avhengig av land og budtjeneste. For informasjon om leveringstid, vennligst ta direkte kontakt med leverandøren.